KOMMENDE ARRANGEMENTER

 

WORLD COMMUNITY FOR CHRISTIAN MEDITATION

WCCM DANMARK

Vi gør opmærksom på det kommende

John Main-Seminar

 

der løber fra 20-23 september 2018 - og som optakt en stille retræte (17-20/09).

 

WCCM holder hvert år et John Main Seminar, hvor der inviteres nogle fremragende foredragsholdere til at tale om forskellige aspekter ved meditation. (Som man kan læse andet sted her på hjemmesiden var John Main den, der startede WCCM).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se nærmere her www.jms2018.org , hvor der øverst på siden er links til program m.v.

 

"The list of speakers is really exceptional . But their message will be one of union, one of contemplation and a new perspective on all the domains of society. The JMS will be followed by a pilgrimage of Peace . The JMS will be held in Bruges (= Brügge) in the heart of the city. As you now Bruges is UNESCO world heritage"

 

 

Vi er i hvert fald fire danskere, der begiver os afsted til selve seminaret - så henvend jer endelig til Marie (tlf 2826 4670) omkring tidspunkter mm, hvis du/I er interesseret eller har spørgsmål. Det vil være en dejlig måde at være sammen på (jeg ved det koster penge - men også at de har prøvet at gøre det så billigt som muligt. Ingen af oplægsholderne modtager honorar fx).

Samlingsdag for meditationsgrupperne

 

 

WCCM Danmark holder hvert år en gruppeleder dag for at samle trådene fra de forskellige meditationsgrupper rundt om i landet.

 

 

I år er det I Odense Domkirke lørdag d. 3. november kl. 10-16.

 

Programmet byder på forskellige indlæg om vores praksis og hvordan vi formidler den.

Selvfølgelig er der også tre gange meditation på programmet og desuden et kort oplæg om John Main seminaret i Bruxelles i september.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er gratis at deltage.

 

Tilmelding til

marie.louise.n.Schmidt@gmail.com

 

 

Vi håber at se et bredt udsnit af Jer, der mediterer. Sidder du alene uden gruppe et sted i landet, er du også velkommen!

En gruppelederdag er som et brødunder og hvor vi deler, som da Jeaus spurgte sine disciple: »Hvor mange brød har I? De svarede: »Fem, og så to fisk.« ... Og han tog de fem brød og de to fisk, så op mod himlen og velsignede dem, brød brødene og gav sine disciple dem, for at de skulle dele ud til folk; også de to fisk delte han ud til alle. Og alle spiste og blev mætte.